God Morgon!

Sitter här och avnjuter en underbart mysig frukost med tända ljus och chailatte! Till er som undrar om ni ska köpa Espresso House´s chailattepulver så finns det bara en sak att säga: GÖR DET! Det är helt underbart och smakar nästan precis som det man får på EH. Jag kan komma på mig själv att gå till skafferiet bara för att lukta lite i "pulverburken", för den luktar helt magiskt! Det är himla enkelt att blanda ihop också; vatten och mjölk i lika stora delar, och två msk pulver :)
 
Ledsen att jag inte har skrivit på så länge, har en tenta som närmar sig med stormsteg och det är inte kul alls! Hade mycket hellre sprungit runt som Ellen på IKEA (vissa har det bra, haha!). Imorn ska jag i alla fall få komma hem till familjen i Skåne och ladda batterierna, vilket ska bli underbart skönt. Ska bli spännande att prata med mamma och den kommande renoveringen också. De ska nämligen renovera köket, och gissa om jag blev glad när jag hörde att färgerna skulle gå i rött och vitt! Längtar sönder tills jag får fira jul där hemma i år, i ett nytt, rött kök! 
 
Vad ska ni göra i helgen?
 
Sen är jag också sjukligt sugen på lussebullar, kan inte sluta tänka på dem! Dessa gjorde vi i Paris förra året. Torra och tråkiga blev dom, bara för att man i Frankrike inte har ordentlig jäst, utan man får arbeta med torrjäst  vilket vi tyckte var lättare sagt än gjort!
 
 
Stora kramar från Axelina
Axelina

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, jag är också helt upp över öronen förälskad i EH's chailatte pulver :D Drack tre glas igår (ops...)

2012-10-18 @ 14:13:50
URL: http://sagojul.blogspot.com
Postat av: Lina

SV: Haha, samma här - drack nyss ett stort glas (MUMS!)

2012-10-18 @ 16:14:02
URL: http://sagojul.blogspot.com
Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Jag är också sugen på lussekatter. Sjukt sugen!

2012-10-18 @ 21:17:29
URL: http://emelieschristmas.blogg.se
Postat av: Erica AKA Tomtens Dotter

Torrjäst är toppen ju!
Jag gör världens bästa lussebullar (ja, jag skryter lite nu) enligt detta recept: http://tomtensdotter.se/2012/october/saffransbullar-pa-kramforsvis.html

2012-10-19 @ 23:47:47
URL: http://tomtensdotter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback