Tack Sven!

Sven har allt varit lite jobbig de senaste dagarna, men han lämnade i alla fall detta efter sig!! Åh vad jag längtat efter snön!!


Kramar Axelina
Allmänt

Lägenhet!

Nu börjar allt falla på plats, igår skrev jag på kontrakt till en lägenhet! En månad kvar här hos pappa, sen flyttar jag! Lägenheten är superfin och ligger i Jakriborg, den där lilla medeltidsbyn mellan Lund och Malmö. De brukar ha supermysiga julmarknader där, tyvärr kommer jag ju inte att bo där till jul, men kan tänka mig att det är en himla mysig vinterby :)


Suddigt foto från Jakriborg, efter att jag skrivit kontrakt!


Annars händer inte så mycket om dagarna.. Jobbar, kommer hem och sover, haha! Julstämningen här hemma lyser med sin frånvaro, har vissa famlijemedlemmar som är riktiga Grinchar tyvärr. Men jag försöker njuta så gott det går! På fredag ska jag på julfest på slagthuset med jobbet :D

Känner lite grand att jag vill att tiden ska stå still så att jag hinner "njuta ikapp"! Jag är inte i det julmysmoodet jag bör vara nu.. Men det ordnar väl upp sig! Hoppas att allt är bra med er! Min dator vill inte riktigt som jag vill, därför har det varit svårt att läsa ikapp alla bloggar. Ska försöka fixa så att jag kan läsa dem, känns som att det kan ge en rejäl julstämningsboost!

Kram Axelina
Allmänt