Höstrusk

Man kan ju inget annat än att älska hösten! Löven börjar ändra färg och falla till marken, och jag tror till och med snart att jag behöver skruva igång elementen är hemma. Jag är en riktig tedrickare under hösten och vintern, så jag måste tipsa om zmaka.se  (oteknisk som jag är vet jag inte hur man infogar hyperlänkar från mobilen..), en sida med hur mycket goda teer som helst! 

Men VAR är julmusten? Verkar som att alla har kunnat köpa förutom jag!

Hoppas ni har en fin kväll :)

Axelina

Här luktar höst!

Det verkar som att kylan håller i sig ett tag till, idag fick jag till och med skrapa bilrutan! 

Efter jobbet tog jag en sväng förbi fina mormor, där det bjöds på god mat och äppelkaka. Mormor är en riktig julmysare hon med, våra samtal brukar oftast leda till prat om barnsomsjular och annat mysigt :)

Jag har förresten köpt ett höstljus! Var inne på Yankee Candles hemsida för ett tag sedan och beställde ett ljus som heter Blissful Autumn. Fick det nästan för halva priset eftersom de reade ut det! Gå in och kika vet jag :) Nu badar lägenheten i en doft av äppelpaj och krispiga höstlöv, jag klagar inte!


Hoppas ni haft en fin dag! 

Kram Axelina 
Axelina

Nuså!

Oj, jag kan knappt förstå att det är dags att skriva här igen, var har detta året tagit vägen? Jag har haft lite småkoll och märkt att jag är ganska sent ute med att börja blogga i år, är ni ute i extra god tid eller är det bara jag som inte fattat att det är dags än?! Till mitt försvar måste jag nog ändå säga att jag inte känt så mycket än, sommaren har varit lång och mycket har hänt de sista veckorna, så jag har inte riktigt hamnat i mitt "höstmysmood" än... förrän idag!
 
Det har ju blivit kallt! Jag behövde ju till och med ha höstjackan på idag! Jag tror verkligen det är kylan jag saknat! Så nu sitter jag här under en filt med tända ljus och känner den där speciella höstkänslan är på väg att göra entré, vilket gör att jag blir sugen på att börja skriva här igen :)
 
Jag kan för mitt liv inte förstå vart året försvunnit, allt har gått så fort! Nu är det i alla fall höst igen och vi har en underbar tid framför oss. Jag måste säga att jag har höga förväntingar på dessa månader. Jag har ju (som jag sade i deccember) flyttat till världens mysigaste lilla by vid namn Jakriborg. Byn är känd för sin julmarknad, så jag antar att jag flyttat till rätt ställe, haha! Dessutom har jag två hela rum att julpynta i vinter, vilket innebär dubbel glädje! Två rum innebär också att jag för första gången i mitt liv kommer att kunna ha en egen julgran!!
 
Hur har ni haft det i år? Har ni några speciella förväntingar eller förhoppningar inför denna höst/vinter/jul?
 
Jag vet att jag varje år säger att jag ska bli bättre på att skriva oftare, men denna gången vågar jag inte lova något! Jag känner mig själv för bra för det haha, ibland finns bara inte motivationen där.. Men jag ska göra mitt allra bästa!
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Axelina
 
 
Axelina