Julbloggar!

Nu hittar ni oss hos Julbloggar också!
Allmänt

Höst!

Jag mår verkligen bra vid den här tiden på året! Var ute på en promenad tidigare idag och det tog minst sagt emot att behöva gå tillbaka till lägenheten igen.. Det är ju så fint ute!! Luften är sådär lite kall och krispig och träden är så himla vackra! Nu trivs jag :)
 
 
 
Kram Axelina
Axelina

Jag kunde inte hålla mig..

Jag vet att jag inte får börja bli allt för julig redan nu, men för några dagar sen var jag inne på Ginza.se och kunde inte låta bli att klicka hem några julfilmer och julskivor! Gissa om jag blev glad när allt dök upp i brevlådan idag!!
 
Ett tips för er som vill köpa hem lite billiga julfilmer och julmusik är att gå in där och titta, många av sakerna jag köpte kostade inte mer än 29 kr! :D
 
Superlycklig!
 
 
Kram Axelina
Axelina

Paris

Jag kom ju på en positiv grej med det uteblivna julbloggandet förra julen! Trots att det inte bloggades något togs ju en väldans massa juliga bilder, och det finns väl inget som säger att jag inte kan dela med mig av mina minnen den här julen istället?
 
Här kommer ett litet smakprov från när vi var på Disney Land - ett av de mest underbara ställen jag någonsin varit på i juletid!
  
/Axelina
Axelina

Snart så!

Åh vad jag börjar längta nu! Kan inte låta bli att slänga in ett snabbt inlägg. Känns som att hösten är på väg in, och mysfaktorn bara stiger för varje dag som går! Jag åt nyss årets första satsuma, helt underbart vad mycket jul den smakade!

Våra förhoppningar är att bli mycket bättre på att skriva i år. Jag trodde att jag skulle hinna skriva jättemycket i julas från Paris, men tiden räckte inte till.. I år däremot är jag supersugen, och hoppas att vi kommer bli bättre på att skriva!


Kram på er!
Axelina
Axelina