Snitt snapp snut...

Så var julen slut... Jaa ni, nu är det två veckor sedan julafton. Julskinkan är slut för länge sen, igår slog vi sönder pepparkakshuset och drack upp den sista glöggen. Julgranen är också borta och nu är julen slut för i år. Det känns lite sorgligt faktiskt! Att jag det är ett helt år kvar tills närsta gång. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!Våran gran barrade extremt mycket i år! Så här såg det ut på glovet när vi hade tagigt av kulorna, och värre blev det!Granen var verkligen inte lika fin utan alla kulor, ljus och glitter...Jag har haft en jätte bra jul i år! Det hoppas jag att ni också har. Det har varit jätte kul att blogga och jag kommar självklart att fortsätta nästa år (Axelina också!) Tack för alla fina komentarer och för att ni läser våran blogg! Vi är tillbaka om snart igen!

//EllenAllmänt

Hoppsan!

Jag var nog inte så bra på det här med bloggandet.. Fokus har legat på helt andra grejer över jul! Jag som trodde att jag skulle ha all tid i världen när jag väl kom hem, men fel hade jag!! Det gick bra när jag var hos pappa, men när jag sen åkte till mamma för att fira, så bara sprang tiden iväg! Det finns så mycket att göra där, och så mycket folk och familj att umgås med, så bloggen hamnar i skymundan. Förlåt! En STOR eloge till Ellen som lyckats hålla bloggen levande över julen, jag skäms verkligen!

I vilket fall så har jag haft en alldeles underbar jul! Snö hela tiden, och allt har verkligen varit perfekt. Mormor var på besök och mamma hade tagit ledigt över julen så det fanns ingen som helst stress i huset. Så skönt! Julklapparna var jag klar med sedan veckor tillbaka, så jag hade verkligen tid att njuta! Gjorde till och med ett pepparkakshus med lillasyster:) Tror inte vi kommer att stänga ner bloggen riktigt än, så får försöka berätta om allt nu i efterhand. Kom nyss till pappa, för att spendera de sista lovdagarna här.

Det absolut största misslyckandet denna jul var att jag glömde min kameraladdare hos pappa, så efter det kunde jag inte ta några bilder, hemskt! Mamma tog visserligen några, men har inte dem här nu. Får bli lite senare.

Jag har aldrig tyckt att nyår är något att hänga i julgranen, lite överskattat. Detta året blev dock himla mysigt. Åkte ut till några kompisar på en gård och åt god mat:) Sedan åkte vi in till stan igen för utgång!

Hoppas verkligen ni kan förlåta mig! Det värsta av allt är nog att jag inte hunnit läsa några julbloggar heller, så vet inte hur ni har haft det! Men får väl se det från den ljusa sidan, har mycket mysig och julig läsning framför mig, nu när mina julkänslor tyvärr helt håller på att avta:(Kram Axelina
Axelina

Julskinka

Nu är julmaten nästan slut. Eller helt slut kanske är mer rätt! Det ända som är kvar är en liten liten bit av julskinkan. Mamma tjatar om att få slänga den men det får hon inte. Jag äter skinkmacka till frukost varje morgon nu för det är ju så fruktansvärt gott! Jag längtar redan till nästa år och nästan skinka för våran kommer ta slut när som helst, det känns lite sorgligt faktiskt...//Ellen
Ellen