En kväll i Paris

Nu har jag tittat igenom alla Parisbilder, och jag blir helt varm i hela hjärtat! Jag tänkte dela med mig av ett av de starkaste julminnen jag har därifrån, faktiskt det första julminnet jag har därifrån. Jag har för mig att jag redan visat er några av de här bilderna förra julen, men då slängde jag nog mest upp dem, nu tänkte jag berätta!
 
I slutet av oktober var vi inne i stan och strosade runt, när jag plötsligt fick se de första julförberedelserna, jag blev såklart helt till mig! Ett av de husen man pyntar mest till jul är "Galeries Lafayette", ett stort shoppingcenter i mitten av Paris, och detta tar så lång tid att pynta att man får vara ute i god tid!
 
Såhär såg det alltså ut, och förväntingarna inför jul bara steg!
 
Nu till det huvudsakliga minnet! Två veckor in i November skulle jag och några vänner på bio. Jag och min kompis åkte in till stan lite tidigare och satte oss i trapporna framfor Operan, bara för att njuta av stämningen och titta på folk.
 
 
Efter det möte vi upp våra kompisar och såg på bio. Jag minns att vi hade jättemysigt och såg massa reklamer för julfilmer!
 
Efter bion, påväg till metron, drog min kompis tag i mig och halvsprang iväg med mig och sa "Nu du din julgalning, nu ska du få se på nåt!". "Tadaaaa!!" skrek hon och plötsligt tornar sig Lafayette upp framför mig, lysande som aldrig förr!

 
Den lyckan jag kände då var svår att toppa! Julgalning som jag är visste jag knappt vart jag skulle ta vägen, men jag hade en stark känsla av att både november och december skull bli fantastiska! Vi fortsatte vår promenad och till min förvåning var det fler butiker som redan satt upp julpynt! Bion må ha varit bra, men det var promenaden tillbaka till metron som gjorde mig själaglad!

 
 
Det var mitt första riktiga julminne från förra året!
 
Kramar Axelina
Axelina

Kommentarer
Postat av: Em

Åh vad härligt! Och vad otroligt fint det var. Sugen på att åka till Paris, men önskar jag kunde franska...

2012-10-09 @ 17:20:33
URL: http://swedishxmas.wordpress.com/
Postat av: Jul i laloland

Mysigt och vilken skyltning...

2012-10-09 @ 17:58:37
URL: http://julilaloland.blogspot.se/
Postat av: Tess

Åhhh är det sant?? Jag skall till Paris (för första gången) första advent. Något jag inte får misssa????

2012-10-11 @ 14:05:54
URL: http://www.seenbytess.se
Postat av: Maries strålande jul

Åh vad mysigt det ser ut!

2012-10-12 @ 09:03:55
URL: http://julen.gladers.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback