Jul-noter

Ett av min "mål" inför året jul är att lära mig spela ett antal låter på piano. Jag är verkligen inget proffs men jag kan läsa lite noter. Jag har tänkte börja öva in olika ölåtar redan nu så att jag hinner lära mig alla jag vill lagom till julafton. Till min hjälp har jag boken Våra Älskade Julsånger & Lekar. Det är en bok fylld med klassiska julvisor och nyatre jullåtar. Du hittar den här!!

 

//Ellen
Ellen

Kommentarer
Postat av: Emelie

Men så mysigt! Jag lärde mig spela piano för fyra år sedan och det bästa jag vet är att sitta och öva på jullåtar, så mysigt! :) Men nu har mamma gjort sig av med skrället (pianot) så nu blir det inga julsånger till jul :(



sv: Tack så jättemycket! Födelsedagen blev bra till slut, trots jobb :) Och du bör verkligen åka till ikea, de hade jättemycket fint i år och om möjligt ännu billigare prissättningen än tidigare år :)

2011-10-19 @ 18:58:45
URL: http://julitomteverkstan.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jullåtar på piano känns väldigt klassiskt! Jag vill också ha ett piano!!



SV: Nej, jag har inte designat själv, jag tror länken ligger uppe i hörnet, de har rätt många snygga bloggdesigns tycker jag!

2011-10-20 @ 11:35:25
URL: http://nuardetjuligen.blogspot.com
Postat av: Jul hos Tess

Vad roligt! Du kan väl hålla oss uppdaterade om hur det går sen? :)

Själv hade jag ett gammalt skrynkligt häfte med jullåtar jag spelade på keyboarden varje jul. Nu är det försvunnet, och jag kan bara plocka ut delar från låtarna ur minnet, så en ny bok hade inte varit helt fel!

Förresten kom jag på nu att delar av min design nu påminner om er, även om jag försökt göra den hyfsat personlig. Hoppas verkligen det är ok!

2011-10-21 @ 18:33:29
URL: http://julhostess.blogg.se/
Postat av: Christmas Time

Åh tack för tipset! Boken är beställd! Är det okej om jag tipsar om samma sak genom att länka till eran blogg i ett inlägg?

2011-10-25 @ 12:32:10
URL: http://christmastime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback