Horoskop

Väduren: December blir en spännande och utvecklande månad. På jobbet får du testa nya saker som utmanar din förmåga. Du trivs - det får dig att anstränga sig lite extra. Privat har du fullt upp.  Det är många sociala engagemang inbokade under månaden. Jul blir en välförkänt paus. Du får tillfälle att umgås med familjen. Nyår blir trevligt.

Oxen:  Även december blir stressigt. Du har massor med arbete men ändå vill du hinna med att förbreda för julen hemma. För dig är traditioner heliga. Under julhelgen får du tid att träffa många du tycker om, det blir många skratt och roliga minnen. Nyår blir en kontrast till julen med färre personer inblandade och mer glamour. Det blir en kväll att minnas under lång tid. Någon flirtar med dig på nyårsafton, du blir smickrad.

Tvillingarna: December handlar om att summera resten ev året. Du är nöjd ed din insatts under 2009, men har fortfarande planer du vill genomföra. En högre chef uppsakattar ditt arbete och det finner du både skrämmande och roligt. Julen blir en lugn historia. Du firar med de du bryr dig mest om. Nyår ser ut att bli en blandning av arbete och fest. Arbetar du innom nöjes branchen blir det en mycket sen kväll. Du passar på att knyta lite nya kontakter under kvällen.

Kräftan: Under december får du tillfälle att ta upp en fråga som ligger dig vart om hjärtat. Din chef är nöjd med dig och lysnar på vad du har att säga. Månen ger dig baland i livet och om du har en partner kan ditt kärlekliv få en ny kick i mitten av perioden. Julen handlar om familjen. På nyår tar du det lugnt, du har mycket att göra i början av januari och behöver fundera.

Lejonet:  Du får en nör att knäcka i början av december. Det verkar som om du har missat att infria ett löfte och nu har du sårat någon som du tycker om. Men misstaget kan rättas till med lite omtanke. Julen blir en livlig tillställning med en brokig skara släcktingar. Du agerar värdinna, underhållare och vän. Det gäller att du är flexibel och snabb tänkt om du ska hålla alla på gott humör. Nyår ser ut att bli glittrigt, roligt och väldigt sent.

Jungfrun: Du ställer väldigt höga krav på perfektion både i ditt arbete och privata sammanhang. Allt för höga ambitioner tar på krafterna. Sänk ribban lite, allt behöver inte vara Disneyidyll. Lite dammkorn i hörnen och en nyinköppt julskinka är bättre än magsår. Dessutom kommer du få en härlig julklapp som överaskar dig! På jobbet behöver du inte höja prestations nivån. Tänkt på att det är helheten som räknas.

Vågen: December blir intevsin både på arbetet och privat. Du förväntas göra en massa saker och tackar du nej gör du vänneran besvikna, eller din chef irriterad. Under julen får du en överasskning från en släkting. Du blir både lycklig och rörd över det engagemang som personen har lagt ner för att göra dig glad. Nyårsafton blirtrvlig och festlig - en intim middag med utvalda vänner.

Skorpionen: Du har i vanliga fall svårt för traditioner och i december vimlar det av dem. Du förväntas delta i julfester och släktsammankomster. I år känner du att det är kul med socialt umgänge. Du går in med liv och lust för att bli alla festers meddelpunkt. Även på jobbet har du roligt. Du engagerar dig mer i männsikor än vad du brukar göra och och ditt glada skratt lättar upp stämmningen. Under jul och nyår är det den närmaste familjen som gäller.

Skytten: Det blir en glittrig och rolig månad. Normalt sätt burkar du ha massor att göra så här års, men i år är det ovanligt stillsammt på jobbet och hemma är det någon annan som har tagigt på sig att förbreda julen. Lite klappar och några mindre glögg partyn är det ända som su behöver ansvara för. När alla stressar som yra hönor lutar du dig tillbaka och njuter av den oas av lugn som råder kring din person. Nyårsafton bjuder på många härliga uppleverser.

Stenbocken: December handlar om familjen. På arbetet är det högt tempo men du prioriterar ändå dina nära och väljer att inte jobba övertid. Du överaskar vänner och släkt med hemmagjorda och kreativa pressenter. Din omtanke och idérikedom väcker mycket beundran. Det är inte de duraste pressenterna som räknas utan den omtanke man ger sina medmänniskor.

Vattumannen: December - många måsten, för lite tid att göra det du vill. Din stora släckt skulle bli besvikna om du inte umgicks med dem och du har massor av vänner som förväntar sig ett party till nyår. Trots din negativa inställning blir både jul och nyår glada tillställningar med många skratt och god mat. Du njuter av att vara ledig och passar på att umgås med dina närmaste.

Fiskarna: Nyår blir glittrigt och spännande. Du möter en person som attraherar dig. Samtidigt som du vill lära känna den här människan ringer en liten varningsklocka längst bak i huvudet. Du vet inte om han/hon är bra för dg men samtidigt är det spännade och väcker din nyfikenhet. Vinner ditt förnufft eller din känsla?

Jag gillar att tänka tillbaka på förra julen och kolla på bilder och minnas hur mysigt det var. Jag brukar också läsa mitt horoskop för december året innan. Detta är förra årets horoskop från tidningen Elle.
När jag tänker tillbaka nu och läser detta inser hur fel horoskop kan vara ibland, detta stämmer verkligen inte! Jag är skorpion, men jag funderar starkt på om mina föräldrar har ljugigt för mig! Jag känner mig mycket mer som en oxe. "Du har i vanliga fall svårt för traditioner". Jag älskar traditioner mer än någonting annat. Speciellt kring julen! Och jag blir lika chokad varje år när det står samma saker om att jag som skorpion inte gillar julen. Det måste vara något fel...
 
Känner ni att erat horoskop stämmer in på eran jul och era kännslor kring julen?

//Ellen
Ellen

Kommentarer
Postat av: Tess

Haha, vad roligt, stenbocken stämde väldigt bra in på mig! :)

Klart man prioriterar familjen under julen, och jag hade tänkt göra mycket hemmagjort till julklappar i år :D

2010-10-18 @ 11:48:02
URL: http://julhostess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback