Hjälp!

Ni ser ju hur snygg våran blogg är just nu! Menyn har blivit galen och hoppat längst ner på sidan och rubrikerna har halverats... Varken jag eller Axelina är särskillt teckniska och vågar inte ändra i inställningarna, då kommer det bara bli värre. I alla fall om jag gör något, det kan jag lova.

Finns det någon där ute som är tecknisk och bra på det här med design av bloggar som skulle vilja hjälpa oss lite? För så här kan det ju vekligen inte se ut ....

//Ellen
Allmänt

Kommentarer
Postat av: Therese

För mig ser sidan ut precis som vanligt! :)

2010-10-26 @ 08:23:10
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Ellinors julblogg

Det ser ut som vanligt för mig =)

2010-10-26 @ 12:11:04
URL: http://ellinorsjulblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Sv: Hm, nu däremot så är menyn längst ned på sidan. Undrar om det beror på vilken webbläsare man har? Hemma har jag firefox och här på jobbet chrome.

Och haha, vad jobbigt att degen blev förstörd pga ett telefonsamtal. :)

2010-10-26 @ 15:22:21
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag ser vad ni menar, menyn är längst ned! Har ni ändrat något i mallarna? Är det en hämtad design, alltså en ni inte gjort själva? :) isåfall kan ni ju prova hämta designen på nytt! Det kan dock vara så att den som "gjort" designen har ändrat i den av misstag, då ser kanske alla bloggar som har denna design likadant ut och har samma fel till hon ändrar. Fast, ingen expert på ämnet alls, bara spekulerar :D

2010-10-26 @ 15:30:11
URL: http://lisasjul.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Ja, det är skitkul att hon har gjort så! Det känns typ som en uppföljare till hennes första (vilket det också är men ändå) :)

2010-10-26 @ 16:23:07
URL: http://sannaschristmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback