Stress!

Jag brukar alltid vara ute i god tid och ha handlat klart de flesta av mina julklappar nu i början av november. Men i år har jag bara hunnt med ett inköp än så länge! Jag börjar bli lite stressad för jag har inte hunnit planera några andra presenter heller.. Det står helt still i huvudet när jag tänker på vad jag ska köpa till alla. Det känns lite jobbigt eftersom jag tycker att det är så kul att köpa julklappar! Men, men det är ju faktist ganska lång tid kvar. Har ni hunnit köpa många julklappar eller är ni också stressade?//Ellen
Ellen

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag har köpt nästan alla julklappar redan, så det känns avslappnat och skönt. Och du behöver inte känna dig stressad, det är rätt lång tid kvar än!Sv: Hur ser prognosen ut, blir det någon snö i Uppsala?

2010-11-07 @ 21:40:05
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Jultraditioner

Varje jul försöker vi minska på presenterna, vi får se...

2010-11-07 @ 22:48:23
URL: http://hannelestraditioner.blogspot.com/
Postat av: Jul i laloland

Sv: Tack så mycket =)Nä, ingen stress även om jag brukar ha köpt flera vid det här laget. Men jag älskar grejen med att gå på stan och köpa sjukt mycket på samma gång =)

FÖr då får man slå in det samtidigt och det gillar jag, det är halva nöjet.2010-11-08 @ 07:00:39
URL: http://julilaloland.blogspot.com/
Postat av: Emelie - Jul i Tomteverkstan

Jag har handlat färdigt alla mina julklappar och det är så himla skönt! Däremot är många köpta på nätet så jag hoppas verkligen att det inte kommer att strula någonting för då kommer jag dö!

2010-11-08 @ 09:04:31
URL: http://julitomteverkstan.blogg.se/
Postat av: Moa

Ja, nätet är en guldgruva för julklappsköp! Utmärkt när man inte har tid att springa i affärer. Plus att utbudet ju är enormt.

Jag tillhör väl den kategorin som brukar köpa alla julklappar i december egentligen, men nu har jag faktiskt redan köpt tre stycken!

2010-11-08 @ 20:36:25
URL: http://moamatildaelizabeth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback