Myshelg!

Som sagt så har ju jag och Ellen spenderat helgen tillsammans. Vi har verkligen haft saker att göra heeeeela tiden, så vi har inte hunnit blogga så bra.. Men nu tänkte vi bildbomba lite, och berätta om vad vi gjort i helgen!

Vi kom båda ner till Skåne (Axelinas pappa) i torsdags. Nästan precis där vi bor finns världens mest underbara affär, för oss som älskar julen. De har redan hunnit ha julpynt och lampor uppe i säkert en månad, och man blir alltid helt kär när man går in i butiken. Den heter Ljungs Handel, och ligger i Hjärup. Pappa brukar kalla den "Tingel-tangel-butiken", för att de har så fruktansvärt mycket grejer där inne, haha!










I går (fredag) hann vi inte med så mycket mer än att kolla Lady Gaga! Hela dagen var helt sinnessjuk, så himla mycket problem till höger och vänster, men det orkar vi inte belasta er med (mer än vad vi redan gjort, haha!). Dock bör vi säga att det var värt alla problem, att få se henne, hon är helt underbar live!

Idag däremot, har varit en riktig juldag! Först var vi på Rusta; så mycket fina grejer de har där! Var tvugna att hålla fingrarna i styr för att inte köpa något.. Jättemysigt i alla fall! Sedan åkte vi till Coop och köpte massa ingredienser, för att sedan åka hem och baka LUSSEBULLAR! Vi åkte hem, satte på julmusiken och började baka!  Sämre kan man ha det:D Vi försökte ta lite bilder, men kamerorna dog hela tiden, men fick i alla fall några:)






Glömde tyvärr ta bilder på de fina bullarna när de var nygräddade, så fick bli "påsbilder" istället! Imorn bär det av mot verkligheten igen, och som vanligt har helgen gått alldeles för snabbt!



//Axelina & Ellen

Allmänt

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: ja, eller hur! jag gillar glögglådan jättemycket. skulle vara kul att köpa en sådan men tror jag inte gör det i år, tyvärr.

2010-11-21 @ 09:56:18
URL: http://arildsdottir.blogg.se/
Postat av: Lisas Jul

Hemskt det där med biljetterna! Men tur helgen blev bra ändå :) GU så mysiga bilder! Man kan riktigt "ta" på hur helgen har varit för er!! :)



Sv: Har ni sett "en julsaga" ännu? :) JAA min disney gran ja! Längtar själv som en toook. Vet inte om det blir nått speciellt, kanske vanligt med disneytema i granarna? :o. Blir ju mest massa färg :) men längtar!! Haha kul du tänkte på min gran på rusta, den kom ju därifrån också :D Unna dig att gå på julmarknad, kan ju säga det är så tokmysigt!!!

2010-11-21 @ 19:33:08
URL: http://lisasjul.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback