Jävla Euroteam!

Nu sitter vi här tillsammans och har det jättemysigt hemnma hos Axelina i Skåne. Vi kommer gå lite utanför "jultemat" nu men detta måste vi bara varna er om.

Ikväll har Lady Gaga konsert på Malmö arena. Vi var ute i god tid och beställde biljetter från ett företag som vi trodde var seriösa. Vi gick och väntade i flera dagar på biljetterna men de kom aldrig. Ikväll är konserten och vi sitter här utan våra efterlängtade ståplatsbiljetter. Som tur är så fick vi på annat sätt tag på andra platser i sista minuten. Men vi vill bara varna er alla för att beställa biljetter från Euroteam. När man läser informationen på deras hemsida så verkar allt vara i sin ordning och som att det går till på ett bra och ordentligt sätt. Men tydligen så har det nu på slutet kommit från att vi och ca 170 andra personer har blivit lurade av detta hemska företag! Förhoppningsvis får vi pengarna tillbaka men det är besvikelsen som är det värsta. Att bli besviken när man har gått och väntat på denna dagen så långe och har haft så höga förväntningar.

Så för ert eget bästa beställ aldrig biljetter från Euroteam. Det går inte att lita på dem.

 

/Axelina & Ellen



Allmänt

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sv: Åh vad mysigt! Jag vill också baka lussekatter snart :)



GUD VAD TRÅKIGT med biljetterna! Men vad skönt att ni fick tag på andra, hon är ju så bra!

2010-11-20 @ 22:06:09
URL: http://sannaschristmas.blogg.se/
Postat av: Jultraditioner

trist....

2010-11-20 @ 22:31:17
URL: http://hannelestraditioner.blogspot.com/
Postat av: Tomtenissans Julblogg

Sv: Tack så mycket, det bästa är att ljuslyktorna/vaserna var så enkla att göra juliga o fina.

2010-11-20 @ 22:55:36
URL: http://tomtenissansjul.blogg.se/
Postat av: ulf forssell

Hej själv köpte jag i juli 3 st fotbollsbiljetter till en match i London 2 oktober. Fick inga biljetter. har sedan dess försökt få tillbaks pengarna har tom mailat VD Andrea Gyrre som sa att pengarna var skickade.(det enda mail jag fått svar på) -.Om ni inte heller fått tillbaks pengarna ta kontakt med www.konsumenteuropa.se mvh uffe

2011-02-21 @ 21:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback