Det bästa av två världar!

Nu ska ni få höra den mest underbara jullåten någonsin! Eftersom jag är världens största Killinggänget-fan, blev jag överlycklig när jag hittade denna version av Last Christmas. Den har allt! Undrar hur många gånger jag tittat på denna videon, jag kan inte få nog!

Vilken känsla! Vad säger ni? Vad tycker ni om Killinggänget?


 

//Axelina

 

Axelina

Kommentarer
Postat av: Lisas Jul

Sv: Tack så mycket! Det stämmer, julen är verkligen storslagen känslomässigt, man stöter på alla känslor i världen men allt blir till ett enda stort stämningsrus! Haha, så kul att nån mer känner som mig! Jag håller seriöst på att längta sönder! Men jag är så glad, för jag längtar inte bara, utan njuter även i nuet! Känns som att julafton kan vara nästa vecka, typ sån julstämning har jag ;D Och ja, det är ett vinterparadis, för bra för att va sant, mycket det som bidrar!! Livet är allt bra perfekt ibland ;)Jag ska lyssna på videon ovan när det närmar sig advent! Håller igen fortfarande ett litet tag :D

2010-11-13 @ 12:23:18
URL: http://lisasjul.webblogg.se/
Postat av: Therese

Haha roligt, jag älskar Killinggänget! Nilecity sändes när jag gick i högstadiet typ och vi tittade på det om och om igen, tror jag kan de flesta repliker utantill haha.

2010-11-13 @ 19:50:21
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Therese

Glömde skriva krya på dig, och jag har sett pepparkaksdeg i flera affärer nu. :)

2010-11-13 @ 21:44:55
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback