Uppdatering

Mitt internet krånglade hela gårdagen, jag som hade en massa saker jag ville ta upp.. Nu kommer jag inte ihåg vad det var jag tänkte skriva..

Nu är det bara EN VECKA kvar tills jag åker hem till Skåne! Jag längtar så, det ska bli så skönt att komma hem.. Känns underbart skönt att jag nästan är klar med alla mina julklappar också, har bara en kvar tror jag:) Julefriden börjar faktiskt kännas av ordentligt nu, och den var SÅ välkommen! Har haft ett sjukt stressigt halvår med skolan och allt, så det är så skönt att känna att man kan börja varva ner.

Hur känner ni er? Börjar saker och ting falla på plats nu?

Sista rycket i skolan nu, sen är det lov! Vår klass ska ha en "Franska firar jul"-kväll på tisdag, ska bli skitmysigt, jag fixar julskinkan:D Sen har vi en dugga på fredag, och direkt efter det går jag hem och packar, sedan bär det av till Skåne! 




 

//Axelina

Axelina

Kommentarer
Postat av: Stockholmsjul

Tyvärr har jag galet mycket i skolan just nu, men jag försöker hinna med att varva ner och njuta också i mellan varven :)

2010-12-10 @ 23:02:28
URL: http://stockholmsjul.bllogg.se
Postat av: Johanna

Jo nu börjar väl saker falla på plats, men det kommer kännas ännu bättre efter den här veckan :) man önskar det var som i grundskolan och gymnasiet igen när man nästan hade fritt de sista veckorna - på universitetet känns det som att det ökar de sista veckorna!

2010-12-11 @ 10:48:31
URL: http://arildsdottir.blogg.se/
Postat av: Therese

Skönt att du snart får åka hem och att det lugnar sig! Jag är också snart klar med julklapparna, skönt det. :)

2010-12-11 @ 15:31:02
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Therese

Sv: Ja, det passade ju perfekt. :) Vi tittar på skidor och så spelar jag in Leila, för att se i godan ro när jag är själv hemma. :) Hoppas att du också får en fin helg! Själv ska jag jobba inatt.

2010-12-11 @ 15:37:29
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Therese

Sv: Ja, Markus är inte lika förtjust i Leila som jag är. :) Jag vill också baka allt haha.

December går jättesnabbt! Jag ska jobba till 15, sedan ska vi passa Markus tre syskonbarn, så det blir en livlig tredje advent. :) Vad ska du göra?

2010-12-11 @ 16:26:58
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Therese

Sv: Det är bra med fikapauser ibland, du kan ju inte bara plugga. :)

2010-12-11 @ 18:24:19
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback