Snö??

Jag var överlycklig, det varnades för snökaos i hela landet! Äntligen tänkt jag som har längtat efter snö i flera veckor nu. Jag vet att det är jätte tidigt men jag kan inte hjälpa det. Igår och idag skulle det snöa för fullt hör över upplad. Men inte kom det någon snö! Det är inte äns minusgrader och inte regnar det heller... Ibland blir jag väldigt besviken på SMHI som ger falska förhoppningar.

 

//Ellen

Ellen

Kommentarer
Postat av: Thulan

Väntar också på den utlovade snön. Enligt smhi skulle vi här i Arboga få snö runt kl 14 i dag och enligt yr.no kommer det efter kl 16 så jag hoppas att de har rätt. Har även läst att det ska komma mer snö imorgon kväll/natt men vågar inte lita på progoserna. Det är bara att hålla tummarna=)

2010-10-20 @ 16:10:36
URL: http://minvitajul.blogspot.com
Postat av: Lisa

SV: ja visst är det kul å vara fin sådär :D jag är nog bara slö då det kommer till sånt. och så sant så, det känns ju hemskt att ha köpt nån klänning en jul som är megasnygg och bara använda den en gång!! Ska nog ha min svarta på nyår :) meeen åå? får ni ingen snöö? kan trösta med att det SPÖ regnat heela natten, dagen o kvällen här. Nu är det dock minusgrader tack o lov :o)

2010-10-20 @ 18:14:37
URL: http://lisasjul.blogg.se/
Postat av: Stockholmsjul

Håller tummarna för att vi får snö här i Stockholm också! Smhi har ju lovat snö tidigare men jag har då inte sett nån men kanske den här gången! :)

2010-10-20 @ 22:38:43
URL: http://stockholmsjul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback