Julaftonsmorgon

Kom att tänka på en av de mysigaste stunderna på hela julafton, nämligen morgonen! Har så fina minnen från när jag var liten, och vaknade (ganska tidigt så klart) och såg att tomten hade lämnat en strumpa utanför dörren. De jular vi firade med farmor och farfar brukade jag alltid springa ner så fort jag öppnat strumpan, och där satt alltid farmor och farfar, glada som alltid! De hade förberett den finaste frukosten man kan tänka sig, och tänt en massa ljus i hela köket! Man var så fruktansvärt förväntansfull, och satt och hoppade upp och ner på stolen! 

Nuförtiden är morgonen också helt underbar. Hos mamma brukar vi äta ganska sen frukost,och sitta läääänge och bara njuta! Får såklart fortfarande julstrumpa, och jag är fortfarande lika förväntansfull på morgonen! Hos pappa brukar vi gå upp lite tidigare, och äta frukost framför brasan!

Julaftonsmorgon är definitivt en av de bästa delarna på julafton! Vad tycker ni? Hur ser er julaftonsmorgon ut?





//Axelina
Axelina

Kommentarer
Postat av: Malin

Det första jag gör när jag vaknar på julafton är att ta tag i julstrumpan som tomtemamma har hängt upp på dörren och sedan springer jag iväg och hoppar på min bror, och så tittar vi i strumporna tillsammans. Detta gör vi alltså fortfarande, fast jag är 21 och han är 27. Det är fortfarande lika roligt. Sen går vi upp och äter risgrynsgröt och vår obligatoriska clementin (som alltid ligger i julstrumpan, tomtens knep för att minska på godiset?) och ser på julprogram på tv. Och jag håller med dig, julaftonsmorgon är definitivt en av de bästa delarna på julafton! Då har man ju hela dagen framför sig :)

2010-11-15 @ 21:49:25
URL: http://ninjamalin.se/
Postat av: Lisas Jul

Vilket mysigt inlägg :) ska själv skriva om hur min julafton ser ut längre fram! Din julaftonsmorgon verkar sagolik! :) Sv: jaa ta en massa bilder! Vill see :D

2010-11-15 @ 23:14:09
URL: http://lisasjul.webblogg.se/
Postat av: Christmas Time

Jag håller med dig! Det är den mysigaste stunden på dagen. Jag och min lillebror brukar alltid väcka varandra. Det sitter i sen vi var små och man vågade inte gå upp själv och titta vad som har hänt i huset under natten (mamma och pappa fixar i ordning all julpynt under natten till julafton). När hela familjen vaknat äter vi frukost och sen går alla iväg i någon timme för att göra sig riktigt fina inför dagen. :)

2010-11-16 @ 07:58:48
URL: http://christmastime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback