Dags nu?

Jag har ett problem.. Har så sjukt mycket att göra i skolan nu, med ny kurs och allt, måste vara igång redan från början för att inte behöva panikplugga inför tentan sen, haha! Så har kommit på att jag kanske inte hinner sätta upp mina adventssaker innan söndag! Det vore ju skandal. Har faktiskt planer på att göra det redan ikväll, då kursen inte börjar förrän imorn!

Vad säger ni? Är det alldeles för tidigt? Jag menar, jag har ju en ganska bra anledning. Sakerna MÅSTE ju verkligen vara uppe innan söndag, och det är ju så mysigt! Tror banne mig jag sätter igång ikväll! 

 

 

//Axelina

Axelina

Kommentarer
Postat av: Therese

Det tycker jag allt att du kan göra! :)

2010-11-22 @ 20:47:38
URL: http://goteborgsjul.blogspot.com
Postat av: Cissi

Tycker absolut du kan sätta upp dem redan ikväll! :) Det är en hel del som satt upp redan har jag sett, plus att snön och mörkret gör att det bara är mysigt att få lite extra ljus i huset även om advent inte är förrän på söndag. Jag tänker få upp min stjärna i fönstret imorgon, staken är redan på plats, så kör du på tycker jag! :)

2010-11-22 @ 21:43:18
URL: http://christmascarol.blogg.se/
Postat av: AnnaJ

Tycker definitivt att du kan sätta upp dem idag om det innebär mycket stress senare i veckan. Man klan ju vänta med att tända dem =).

2010-11-22 @ 22:06:50
URL: http://www.annasjul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback